Испания ще е победител на Световното по футбол, прогнозира котаракът Владимир

От 14 юни животинчето-оракул ще отгатва резултатите на Световното в Русия във Vbox7.com

От 14 юни животинчето-оракул ще отгатва резултатите на Световното в Русия във Vbox7.com
В навечерието на Световното първенство по футбол симпатичният котарак Владимир ще прогнозира победителите във футболните срещи от Мондиал 2018 г. Оракулът ще прави своите предположения във Vbox7.com, а негови асистентки ще са главните героини в „Принцеси под прикритие“ Габи и Криси. Новата рубрика е съвместна с Gong.bg.

Владимир
ThinkStock/Getty Images

След октопода Паул, слончето Нели и 160-килограмовата костенурка Кабесун, които се превърнаха в медийни звезди с отличните си прогнози, сега е ред на родния котарак Владимир да се прочуе с безпогрешния си усет. Каква ще бъде успеваемостта на животното, не пропускайте в новата рубрика на Vbox7.com и Gong.bg от 14 юни.

Междувременно всички фенове на футбола ще могат да проследят най-актуалното от света на Мондиал 2018 в специалната секция на Gong.bg за
Световното в Русия. Там потребителите ще могат да намерят програма на мачовете, резултати, новини, любопитна информация, снимки, видео и още други интересни материали, свързани с Мондиал 2018. Бъдете в час с най-важното от Световното първенство в Русия с Gong.bg и не пропускайте прогнозите на котарака Владимир във Vbox7.com.

И още:

Роби Уилямс ще пее на откриването на Световното по футбол

Шампионският трофей за Мондиал 2018 вече е в Москва (ВИДЕО/СНИМКИ)

Как се играе футбол в Космоса? (ВИДЕО)

Какво трябва да знаят запалянковците за Мондиал 2018