Христо Мутафчиев и Б.Т.Р. с премиера на „Аполония
Христо Мутафчиев и Б.Т.Р. с премиера на „Аполония / netinfo

Христо Мутафчиев и Б.Т.Р. представят най-новия си проект - акустичен концерт-спектакъл, на Празниците на изкуствата "Аполония" в Созопол. Премиерата е на 2 септември със специални гости Мариана Попова и Александър Филчев - Санеца, съобщават организаторите от "София мюзик ентърпрайсиз".

Включени са песни от репертоара на Б.Т.Р., Мариана Попова, дуетната балада "Несбъдване", акустични версии на световни хитове и, разбира се, много смях в разговорите на бандата и Христо Мутафчиев.

Близки приятели, харизматичният актьор и момчетата от Б.Т.Р. близо десетилетие реализират съвместни проекти на музикалната и театралната сцена. Първият им изключително успешен unplugged концерт "Христо Мутафчиев и приятели от Б.Т.Р." е на "Варненско лято" - 2008 г., следват концерти в летния театър Пловдив, на "Аполония" в Созопол, десетки концерти в страната, участие на Христо Мутафчиев на Джулай морнинг и други. Актьорът участва във видеоклиповете на бандата "Добро момче" и "Коледа".

След успеха и на последните два концерта на групата в летните театри във Варна и Бургас и само седмица след акустичния концерт-спектакъл на "Аполония", Б.Т.Р. започват и есенните концерти. Рокмузикантите излизат на 9 септември на сцената на лятното кино "Септември" в Стара Загора с двучасов концерт с популярните и нови хит сингли на групата и впечатляваща мултимедия.