От 7 септември топ коафьорът Ивайло Колев ще дава ценни съвети за красива коса и ще разкрива пикантни новини за звездите
Какви са тенденциите при прическите тази есен и как да поддържаме косите си красиви, като тези на едни от най-горещите дами в шоубизнеса? Отговорите очакват потребителите на Vbox7.com на 7 септември в третия сезон на онлайн поредицата „Hairmaster“. Коафьорът на звездите Ивайло Колев се въоръжава с ножици и сешоар, за да разкрие тънкостите на занаята и да сподели кои са ключовите фактори в избора на прическа на известните дами .

В новите епизоди, заснети „Извън салона“, феновете ще видят цял куп родни популярни личности, които ще разкажат много интересни подробности за личния си и професионален живот, докато коафьорът се грижи за страхотната им визия. Сред VIP гостите в сезон 3 на „Hairmaster“ е и музикалната стихия Гери-Никол, с която стартира първият сезон на шоуто през 2017-та.

Освен зашеметяваща прическа, маестрото на ножицата Ивайло Колев ще сподели с потребителите на Vbox7.com полезни съвети как да поддържаме косата си здрава. Авторът на прическите на редица родни знаменитости, ще разкаже също и откъде черпи вдъхновение за прическите на известните дами.

Какви са тайните за красивата коса на звездите и следват ли сляпо актуалните тенденции в стайлинга? Коя е най-лесната прическа, която можем да направим сами и в домашни условия? Отговорът на този и много други въпроси ще разберете в новия сезон на поредицата. Пилотният епизод на „Hairmaster“ ви очаква на 7 септември първо във Vbox7.com.

Може да следите „Hairmaster“ всеки петък във Vbox7.com.