Eвробет стартира програма за подкрепа на млади таланти
Eвробет стартира програма за подкрепа на млади таланти / netinfo

Идеята се ражда от партньорството между Евробет и Фестивала на изкуствата „Аполония"


Евробет представи новия си културен проект - програмата „ЕВРОБЕТ ТАЛАНТ". Тя е естествено продължение на дългогодишната политика на компанията в подкрепа на българската култура. Тази година проектът придобива нов облик и се превръща в кауза, чиято единствена цел е да оказва съдействие на млади български творци по пътя им към голямата сцена. Това ще се осъществи с помощта на уникална менторска програма, в която ще вземат участие едни от най-известните и заслужили творци на страната.

Програмата е насочена към младежи от цяла България, на възраст между 18 и 25 години, които ще могат да представят своите таланти в няколко области:

- музика (класическа, поп, рок, джаз): вокални и инструментални изпълнители, солови или в група;

- визуални изкуства: живопис, графика, фотография;

- танцово изкуство: съвременен танц.

Eвробет стартира програма за подкрепа на млади таланти
netinfo

Идеята за менторската програма на Евробет се ражда от сътрудничеството между компанията и Фестивала на изкуствата „Аполония" и съвместно организираната от тях юбилейна фотографска изложба „30 години Аполония".

Евробет, Аполония и Фондация "Помощ за благотворителността", която ще администрира проекта, обединяват усилията си в подкрепа на тезата, че само когато бизнесът и културата си подадат ръка, може да се помогне на качествените идеи да достигнат до по-голяма аудитория.