/ Edna.bg
"Историите на Edna жена: Пътят към успеха" ще се проведе на 15 октомври
Три успешни жени и три истории, които доказват, че добрите идеи, правилният подход и ясно начертаният план за постигане на набелязаните цели водят до прогрес. Какви предизвикателства и важни уроци се крият зад изграждането на успешен бизнес? Отговорите на тези и още въпроси ще станат ясни на събитието на Edna.bg – „Историите на Edna жена: Пътят към успеха“, което ще се проведе на 15 октомври (вторник) от 18:00. Всички желаещи да присъстват, могат да запазят своето място напълно безплатно на следния линк: https://www.edna.bg/event-edna.

Специални гости на петото ексклузивно събитие на женския сайт Edna.bg ще станат блогърът, съосновател на платформата „Майко Мила“ и социалното предприятия „Оле Мале“ – Красимира Хаджииванова, изпълнителният директор на Фондация „Право и Интернет“ – проф. д-р Даниела Илиева и основателят на популярен бранд салони за красота, кулинарен ентусиаст и създател на съдържание в социалните мрежи – Гергана Баева. Точните въпроси по време на ексклузивната среща ще задава водещият на Новините на NOVA – Христо Калоферов.

Каним те! Ела на събитието "Историите на Edna жена: Пътят към успеха"

Пред публиката трите успешни дами ще споделят личните си истории по пътя към успеха – за предизвикателствата и трудностите, през които са преминали, за моментите, носещи удовлетворение и емоциите от сбъдването на мечтите, за мотивацията и страстта, която ги движи, за да продължат напред. Кои са идеите, които водят до промяната и какви качества трябва да развива една жена, за да управлява успешен бизнес? Разберете на събитието „Историите на Edna жена: Пътят към успеха“.

За Edna.bg

Edna.bg е електронно издание със силно влияние сред жени над 25-годишна възраст, предлагащо ангажиращо, вдъхновяващо и полезно съдържание – статии за красота и мода, кулинария, съвети за взаимоотношения и здравословен начин на живот. Сред най-популярното съдържание на Edna.bg се нареждат хороскопи, новини за известни личности и тестове. В Edna.bg присъстват и авторски материали на сътрудници – писатели, поети и експерти в различни области.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до 88% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. август 2024 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.
Edna.bg