SOLAR
SOLAR
Дневните събития на остров Света Анастасия водят много емблематични имена за най-доброто лятно изживяване
Фестивалът SOLAR SUMMER 2023 на пристанище Бургас, както и дневните издания SOLAR ISLAND са домакини на множество световноизвестни диджеи и продуценти това лято, като организаторите от YALTA CLUB обявиха грандиозна програма, засенчваща всички досега.

За големия финал, YALTA CLUB представят SOLAR ISLAND с участието на техно величието Dubfire на 13 август на остров Света Анастасия.

Билети все още са налични в мрежата на Grabo.bg

От глобален успех в комерсиалната сфера до равностойни постижения на ъндърграунд сцена, иранецът е артист, чийто стремеж, талант и интуиция го поставят в челните редици на изпълнителните на електронна музика в света. Независимо дали става въпрос за участието му в Deep Dish, за соловите му участия в обширен списък от най-влиятелните клубове и фестивали в света, за управлението на лейбъла му SCI+TEC или просто за изследването на аудио и визуалните технологии, Dubfire е класа сам по себе си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yalta Club (@yaltaclub)



Припомнете си досега:

Официалното откриване на летния сезон започна още с посрещането на първия юлски изгрев на остров Света Анастасия и продължи с машабното SOLAR PLOVDIV парти в компанията на легендарните Afrojack и Fedde le Grand. През изминалия уикенд станахме свидетели на незабравимия сет на Solomun в Бургас.

SOLAR

Очакват ни съвсем скоро:

Дневните събития от поредицата SOLAR ISLAND започват този уикенд, на 5 и 6 август, където феновете на качествената музика в България ще прекарат цял ден на остров Света Анастасия заедно с подбрани диджеи и продуценти от световната електронна сцена.

На 5 август, зад пулта ще бъдат аржентинецът Hernan Cattaneo и резидентът на YALTA CLUB Liubo Ursiny. Дневното парти ще продължи от 12:00 до 21:00 часа, когато двамата артисти ще представят дълъг съвместен "back 2 back" сет, за трета поредна година.

Билети има все още тук

През следващия ден, в същите часове, на острова ще пристигне Kristian Beyer от дуото Âme, който ще представи удължен сет за публиката.

Грабнете билети от тук

На 11 август, SOLAR ISLAND представя нюйоркският ветеран, който се завръща за второ участие на острова, а именно Victor Calderone.

С редица емблематични имена зад пулта SOLAR ISLAND обещава едно незабравимо лятно изживяване. Не пропускайте да танцувате цял ден на остров Света Анастасия и позволете на музиката да ви отведе на далечно пътешествие.

SOLAR

Билети за всички дневни събития SOLAR ISLAND са в продажба в мрежата на Grabo.bg, a всеки закупен билет e с включен транспорт с кораб от пристанище Бургас и обратно.