Великият понеделник
Великият понеделник / NOVA
Зрителите могат да изберат кой филм да гледат по KINO NOVA на сайта https://greatmonday.bg
Борба за справедливост и смъртоносни опасности ще предложи последната седмица на единадесетото издание на кампанията „Великият понеделник“. Лентите „Код: Ангелът“ и „Закрилникът 2“ влизат в надпреварата за симпатиите на киноманите. Всички желаещи могат да гласуват кой от двата филма предпочитат да гледат на уебсайта https://greatmonday.bg. Заглавието, събрало повече зрителски гласове, ще бъде излъчено на 28 август от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първото предложение, което влиза в оспорваното съревнование, е „Закрилникът 2“. Мистериозният и неуловим Робърт Маккол (Дензъл Уошингтън) е човекът, който може да решава проблеми и да раздаде справедливост. Този път обаче миналото на Маккол е особено близко до дома, когато главорези убиват Сюзън Плъмър (Мелиса Лео) – най-добрата му приятелка и бивша колежка. Сега, търсещ отмъщение, Маккол трябва да се изправи срещу екип от добре обучени убийци, които няма да се спрат пред нищо, за да го унищожат.

Великият понеделник
NOVA

Второто заглавие в последната седмица на „Великият понеделник“ е „Код: Ангелът“. След неуспешен опит за убийство на президента на САЩ, властите арестуват агент Майк Банинг (Джерард Бътлър), който само час по-рано е избран за директор на тайните служби. По време на конвоирането му той е похитен, но след като успява да избяга, Банинг трябва да избегне ФБР и собствената си агенция, за да открие истинската заплаха за държавния глава. Разкривайки постепенно истината, Майк се обръща към неочаквани съюзници, които да му помогнат да изчисти името си и да спаси страната от надвисналата опасност.

Великият понеделник
NOVA

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ –https://greatmonday.bg/. На 28 август, точно в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата филма е събрал повече гласове. По традиция зрителите, които участват в гласуването в единадесетото издание на „Великият понеделник“, могат да спечелят по два атрактивни подаръка. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.