/ NOVA
От 26 юни започва гласуването в емблематичната кампания на KINO NOVA, която дава шанс на зрителите да поемат контрола над телевизионния ефир
В продължение на девет поредни седмици зрителите на филмовия канал KINO NOVA ще имат възможност сами да изберат коя лента искат да гледат всяка понеделник вечер. От 26 юни киноманите ще могат да избират между два филма в единадесетото издание на емблематичната кампания „Великият понеделник“.

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/. На 3 юли, точно в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата филма е събрал повече гласове.

В тазгодишното издание за любовта на зрителите ще се борят общо 18 хитови ленти. Те ще предложат разнообразие от жанрове и вълнуващи сюжети – от незабравими приключения и спиращи дъха екшъни през драматични предизвикателства до първокласни комедии.

По традиция зрителите, които участват в гласуването в единадесетото издание на „Великият понеделник“, ще могат да печелят атрактивни подаръци всяка седмица. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.
 
NOVA