Пандемията от коронавируса принуди много хора да си стоят вкъщи. Повечето намериха положителното в ситуацията, защото така имаха повече време за себе си и своите близки. А някои дори с радост обявиха, че щъркелът ще дойде в дома им. Вижте кои са те в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Софи Търнър и Джо Джонас

Актрисата от „Игра на тронове“ и музикантът от „Джонас брадърс“ съобщиха през февруари, че са в очакване на първата им рожба. Търнър и Джонас се венчаха тайно през май 2019г.

Софи Търнър и Джо Джонас
Gulliver/Getty Images

Кейти Пери и Орландо Блум

През март певицата съобщи чрез видеото към песента „Never worn white”, че е бременна. Това ще бъде първото дете на Пери и второ за 43-годишния Блум.
 
Крис Прат и Катрин Шварценегер

През април стана ясно, че дъщерята на Арнолд Шварценегер е бременна. Двойката се омъжи на тайна церемония в Калифорния през юни 2019г.

Крис Прат и Катрин Шварценегер
Gulliver/Getty Images

Алек Болдуин и Хилария

През април 62-годишният Алек Болдуин и неговата 36-годишна съпруга Хилария съобщиха, че ще стават родители за пети път. Алек и Хилария са женени от 8 години.
 
Лиа Мишел и Занди Рич

През април стана ясно, че певицата и актриса Лиа Мишел, прочула се с ролята си в хитовия сериал "Клуб "Веселие", и съпругът й, бизнесменът Занди Рич очакват първата си рожба. Мишел и Рич минаха под венчило през март 2019 г.
 

Джейн Малик и Джиджи Хадид

В края на април след множество спекулации стана ясно, че Малик и Хадид са очакване на първата си рожба.
 

Хоакин Финикс и Руни Мара

През май източници на сп. „US“ потвърдиха, че Хоакин Финикс и Руни Мара ще стават родители.

Хоакин Финикс и Руни Мара
Gulliver/Getty Images