Едно от събитията на годината отново се превърна в истински празник за киноманите.

Супербоул – финалът на купата по американски футбол, който се проведе в Минесота, предложи на феновете не само истинско спортно шоу, музикални изпълнения и рекламна фиеста, но и нови кадри от някои от най-чаканите заглавия тази година.

Сред най-чаканите тази година беше тийзър трейлърът на епичния „Отмъстителите: Война без край“. Всички супергерои, станали част от кинематографската вселена на Marvel през последните десет години, са част от видеото.
Вниманието на феновете беше привлечено от кадъра, в който Черната пантера и Капитан Америка повеждат Отмъстителите в атака. Именно този кадър повдигна редица въпроси за бъдещето на групата супергерои.

Миналата година президентът на студио Marvel Кевин Файги обяви предстоящата гибел на някои от героите от "Отмъстителите“.
Тогава социалните мрежи се напълниха с догадки, предположения и опасения кои персонажи може да намерят смъртта си в новия филм от поредицата.

Е, съвсем скоро загадката ще бъде разнищена в „Отмъстителите: Война без край“, който излиза на 3D, IMAX 3D и 4DX на 27 април.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук