Златка Димитрова спечели BIG Brother All Stars
Златка Димитрова спечели BIG Brother All Stars / Нова тв

На големия финал на Big Brother All Stars 2013 феновете избраха своята любима риалити звезда. След изключително оспорван вот между Златка Димитрова и Лео Бианки титлата беше грабната от плеймейтката, която се превърна в победител на сезона.

Златка избухна в сълзи на радост от победата и носталгия по отминалите моменти в Къщата. В студиото на Ники Кънчев плеймейтката получи ключовете за своя нов джип - Hyundai, който е голямата награда на сезона.

Златка Димитрова спечели BIG Brother All Stars
netinfo

Мечтата на Златка да помогне на Боби се сбъдна и спечеления от нея автомобил ще бъде дарен за каузата, която беше и основна цел за влизането й в шоуто. Към дарението на победителя се присъедини и Лео, който обеща да дари част от своя хонорар, за да подкрепи Златка в нейното начинание.

След разтърсващите писма, които звездите прочетоха на своите близки, Златка Райкова беше първата напуснала Big Brother All Stars 2013. Плеймейтката и последвалата я певица Райна споделиха голямата метаморфоза, която са претърпели в шоуто с вярата, че ще продължат с положителните промени в житейския си път.

Интелектуалецът Денди напусна трети сред бурни възгласи и аплодисменти в студиото.

Златка Димитрова спечели BIG Brother All Stars
netinfo

Най-емоционалният финал в историята на шоуто постави край на един сезон, в който големите риалити звезди на България отвориха сърцата си за зрителите, както никога досега, готови за промяна в пътя към победата.

Златка Димитрова спечели BIG Brother All Stars
netinfo