/ Gulliver/Getty Images
Почитателка на футбола от Аржентина откри силуета на Диего Марадона в нощното небе броени дни след смъртта му, пише в. "Дейли стар". Легендарният футболист почина на 60-годишна възраст на 25 ноември, припомня изданието.

Двадесет и шест годишната Натали Риос от Парана засне удивителните кадри, след като гледа документален филм за Марадона през уикенда.

След като гледа филма, Риос решава да се полюбува на красивото нощно небе и озарените от лунна светлина облаци и да направи запис и снимки. Едва по-късно жената осъзнава, че на фона на нощния пейзаж се откроява силуетът на Марадона в гръб с емблематичния му номер 10, който сякаш победно вдига ръце. Натали признава, че първоначално не е забелязала силуета на легендарния футболист. Жената осъзнава на какво е попаднала, след като неин приятел й обръща внимание, когато тя публикува видео в социалните мрежи.



"Може би той ни липсва толкова много, че сме склонни да го търсим и откриваме навсякъде. Не зная на какво попаднах, но е вълшебно", казва Натали Риос.

Някои потребители се питат дали кадрите не са монтаж. Други предпочитат да вярват, че случилото се наистина е вълшебство. 

БТА