Завръщането на Кайли, триумфален спектакъл
Завръщането на Кайли, триумфален спектакъл / netinfo

Кайли Миноуг триумфално се завръща на голямата сцена с най-мащабното турне в кариерата си – Kylie X 2008. То стартира от Париж на 6 май и включва 53 концертни дати в цяла Европа. В гастрола са включени и държави, в които мегазвездата ще пее на живо за първи път – Гърция, Румъния, Турция, Унгария, Люксембург, Русия, Латвия, Испания и България (18 май). Турнето завършва на 4 август със седем поредни концерта в Лондонската 02 Arena, където преди няколко месеца се състоя забележителният концерт на легендите Led Zeppelin.

Продадените билети за цялото турне надхвърлят половин милион, а цялата продукция за шоуто струва над 10 милиона британски лири. Това превръща Kylie X 2008 в най-голямото и най-скъпо турне в цялата кариера на Кайли Миноуг и се нарежда сред най-мащабните продукции на световно ниво.

Всички костюми за турнето са дело на знаменития дизайнер Жан Пол Готие. По време на шоуто Кайли ще се появи в седем различни костюма, които са истински шедьоври в модния шоубизнес.

На сцената мезагвездата Кайли ще се качи със съвсем нова група, която включва двама китаристи, басист, тройна брас секция, кийбордист, баранабист и перкусионист. В шоуто участват също 14 танцьори и четирима акробати.

По време на забележителния си концерт в София Кайли ще изпълни най-големите си хитове, някои съвсем нови песни, неизпълнявани пред публика досега (както и изненадващ кавър на популярната Copacabana).

Четете повече на zar.bg