/ iStock/Getty Images
Основателката на популярен моден сайт Сузи Хаслър посочи кои ще са най-удачните цветове на дамските тоалети във времена на пандемия, като за конферентната "Зум" платформа тя препоръча синия цвят, пише в. "Дейли мейл".

Модната специалистка препоръчват тази краска като идеална за онлайн съвещания, тъй като тя "вдъхва чувство на увереност и повишава доверието от страна на останалите участници в конферентната връзка". А за достойнствата на синьото Сузи Хаслър припомни цвета на одеждите на херцозите на Кембридж принц Уилям и съпругата му Катрин, когато благодариха, заедно с децата си, на медиците от първа линия.
 

Основателката на сайта Styled By Susie препоръчва за индивидуални бизнес контакти в условия на изолация черния цвят.

По нейните думи той съчетава елегантност и стил и неслучайно певицата Адел заложи на него, когато реши да популяризира новата си осанка в мини пола и с "изгорените" си 45 килограма след отслабването.
 

Навсякъде по света служителите постепенно се приготвят да се завърнат на работа в офиса след смекчаването на карантинните мерки.

За новата поява в службата Сузи Хаслър препоръчва на дамите червените цветове в цялото им разнообразие.

рокля жена
iStock/Getty Images

А ако представителките на нежния пол заложат на това да се повиши и чувствеността към тяхната персона, да не забравят и розовото.

iStock/Getty Images