Поп сензацията Камила Кабейо бе уловена от папараци да плажува заедно с гаджето си Шон Мендес на Маями Бийч, а феновете видяха своята любима певица в естествената ѝ светлина - без скъпи дрехи, аксесоари, грим и прическа, пише каналът "Music Virals" във vbox7. Певицата е облечена като за плаж - светъл бански, който е от две части и разкриващ тялото на звездата.

Голяма част от феновете останаха очаровани от външния вид на любимката си, защото тя определено не изглежда като модел от кориците на списание, а като нормален човек, който е прекарал известно време вкъщи и карантината му се е отразила. Феновете не можаха да се наситят на външния вид на звездата и я похвалиха, че изглежда уверена, показвайки гордо извивките си.
 

Снимките предизвикаха вълна от коментари в мрежата, като преобладават предимно позитивните отзиви, които подкрепят Камила, която изглежда се е наслаждавала на времето на плажа. "Ти си истинско вдъхновение", "Възхищавам се на Камила, защото е смела и уверена в тялото си", "Ето така изглеждат нормалните хора", гласят част от мненията онлайн. Не липсват потребители, които са изненадани от външния вид на Камила, но те са много по-малко от онези, които искрено се радват на певицата и я подкрепят.
 

Шон и Камила иначе изглеждат перфектната двойка, а скоро преминаха на съвсем ново ниво в отношенията си, като създадоха общ профил в Инстаграм. Не, не е посветен изцяло на тях, а на най-малкия член на тяхното семейство - кучето им, което се казва Тарзан. Припомняме, че миналата година двамата взеха важното решение, че искат да осиновят кученце, за което да се грижат с много внимание и любов. Тарзан вече е интернет звезда и за няколко дни го последваха хиляди потребители, но изглежда ще стават все повече, защото снимките са наистина сладки.