Шон Мендес и Камила Кабейо изглеждат перфектната звездна двойка. Те са млади, красиви, много известни и успешни, обожавани от милиони фенове по света, а и изглежда, че нещата между тях стават все по-сериозни. Макар западни таблоиди постоянно да ги вкарват в измислени сценарии, двамата са повече от щастливи и винаги показват своята любов, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Скоро те преминаха на съвсем ново ниво в отношенията си, като създадоха общ профил в Инстаграм. Не, не е посветен изцяло на тях, а на най-малкия член на тяхното семейство - кучето им, което се казва Тарзан.
 

Припомняме, че миналата година двамата взеха важното решение, че искат да осиновят кученце, за което да се грижат с много внимание и любов. Тарзан вече е интернет звезда и за няколко дни го последваха хиляди потребители (204 хил., за да бъдем по-точни), но изглежда ще стават все повече, защото снимките са наистина сладки. Към един от кадрите пише закачливо следното: "Написах песен, която посветих на тоалетната хартия, която обичам да похапвам".
 

По време на пандемията Шон Мендес и Камила Кабело се самоизолираха в дома на певицата в Маями, САЩ. Мендес неотдавна сподели, че благодарение на съжителството със своята любима се е научил да не се страхува да изразява открито чувствата и емоциите си, а грижите около кучето ги сближава още повече, защото Тарзан е част от семейството им. Не е ясно дали Инстаграм страницата се управлява само от двете звезди, но едно е сигурно - когато в една двойка има общо куче, вероятно следва и нещо дори по-сериозно. Дали ще стане обаче така, предстои да разберем.