Джейн Сиймор
Джейн Сиймор / Guliver/Getty Images
Актрисата Джейн Сиймор се наслаждава на летните дни и красивите гледки на Сен Тропе. Това става ясно от публикувани снимки в Инстаграм профила на по-известната като д-р Куин.  Впечатление прави перфектното тяло, което тя демонстрира за завидните си 68 години.

Актрисата е родена на 15 февруари 1951 година във Великобритания. Участвала е в над 140 филма и сериала, но е най-известна с участието си в сериала от 1993 година „Д-р Куин: Лечителката“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sun and fun! ☀️ Doing some light morning stretches on deck before working out! 😅

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

Два пъти е печелила Златен глобус – за „Д-р Куин: Лечителката“ през 1996 година и за „На изток от рая“ през 1982 година.

Участвала е и в редица холивудски хитове, сред които „Петдесет нюанса по-тъмно“, „Непорочната Джейн“, „Касъл“, „Как се запознах с майка ви“, „Ловци на шаферки“, „Смолвил“. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Near, far, wherever you are... 🚢😄 (finish the lyrics 👇🏻)

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

Джейн Сиймор има четири брака зад гърба си и четири деца.

На 67 години Сиймур се снима за Playboy ("Плейбой"). Тя е най-възрастната жена, която позира за изданието, твърди британският "Сън".

Джейн Сиймор на 68: Д-р Куин Лечителката е ослепителна и днес (СНИМКИ)

Актрисата Джейн Сиймор, чието истинско име е Джойс Франкенбърг, искала да стане балерина, но травма на крака я лишава от възможността да се изяви в това изкуство. Но пък я отвежда в киното. 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук