Фолк певицата Луна безспорно е от жените, които обичат да провокират феновете си, но и да поставят предизвикателства пред самите себе си.

Изпълнителката винаги се е славела, като атрактивна представителка на фолк жанра у нас. Дали с песен, телевизионно участие или визия, Луна винаги е успявала да създаде шум около името си. Вижте още в канала "Social Virals" във vbox7:

Така направи и съвсем скоро, след като в Инстаграм певицата заяви, че се е подложила на специална интервенция, чиято цел е една - перфектните физически мерки.
 
Луна обяви, че си е махнала две ребра, за да постигне мечтаните от всяка жена мерки 90-60-90.

"Махнах двете си плаващи ребра и талията ми е 60 см, така постигнах и тяло на богиня, единствена в България. Напълно идентична с визията ми във видеоклипа #LunaPresident, любим на всички! Мерките са ми 90/60/90! Безупречни! И това показвам за пръв път пред всички вас, моите любими фенове", пише Луна.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Махнах двете си плаващи ребра и талията ми е 60см.,така постигнах и тяло на богиня,единствена в България.Напълно идентична с визията ми във видеоклипа #LunaPresident ,любим на всички!Мерките са ми 90/60/90!Безупречни!И това показвам за пръв път пред всички вас,моите любими фенове и гласоподаватели. Очаквайте съвсем скоро и фотосесията ми в която изцяло ще разголя тялото и душата си пред вас... #luna #forever #goddess #the #body #queen #explore #watch #lunapresident #star #bulgaria For more @luna_music_official

A post shared by ЛУНА👑LUNA OFFICIAL PAGE (@luna_music_official) on


Певицата, която в последните години се изява и в различни риалити формати (Vip Brother, както и в шоуто "Като две капки вода" по NOVA) обещава и още изненади за своите почитатели: "Очаквайте съвсем скоро и фотосесията ми, в която изцяло ще разголя тялото и душата си пред вас...", завършва посланието си Луна.

Съдейки от коментарите към снимката, почитателите на певицата одобряват промяната и дори правят комплименти за смелостта на Луна.