Участник в X Factor получи най-неочакваното предложение от Криско
Участник в X Factor получи най-неочакваното предложение от Криско / Нова ТВ

25-годишната Християна Лоизу от Кипър се превърна в сензацията на вечерта с изпълнение на песента Je t'aime, което я изпрати директно към следващия етап на шоуто - тренировъчния лагер. Появата на чаровната претендентка беше гвоздеят на поредицата от успешни оперни участници, които търсят предизвикателството на музикалния формат.

Амбициран от миналогодишното представяне на Люба, Владислав Лампаров реши на свой ред да впечатли журито със самоук талант, но получи най-неочакваното предложение от Криско да си тръгне предварително с наградата от 50 000 лв. и обещание да се сбогува завинаги със сцената на X Factor.

Утре вечер, точно в 21:30 ч. Велизар Соколов-Заки ще се завърне в шоуто, за да се срещне с част от кандидатите в новия сезон на предаването. На сцената ще се появи най-възрастният участник в историята на X Factor България, който има сериозни очаквания за своето музикално бъдеще. 78-годишният кандидат с над 50 авторски песни на различни езици, ще представи на журито своята формула за добро шоу.

Изпълнител, който се определя като „хип хоп психопат" ще пожелае да превземе музикалния бизнес, но преди това ще трябва да спечели съдийската четворка. Думите на Криско, Заки, Саня и Маги ще успеят да променят изпълнения с ярост кандидат, изпращайки го като преобразен рапър.

X Factor ще победи страховете на студентка по архитектура и ще върне към зоната на комфорт кандидатка, която бяга от фармацията.

Как ще се справи женското трио Overdose и дали ще предозират сетивата на жури и публика - предстои да разберете утре вечер, от 21:30 ч. по НОВА.

Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com.