/ iStock/Getty Images
Турското звездно семейство Бергюзар Корел и Халит Ергенч, познати на милиони зрители в Турция и в чужбина от култовите сериали "1001 нощи", "Великолепният век","Ти си моята родина", са предприели радикална стъпка в живота си.

Според информация в сайта Сноб магазин най-популярното семейство сред звездите от турските сериали напуска Турция.

Семейството си е купило къща в Лондон, където се е установило да живее с трите си деца, последното от които е бебе на няколко месеца. В Турция ще идват само за участие в проекти на снимачната площадка, когато имат такива, пише сайтът.

В последно време Бергюзар често поместваше в акаунта си в Инстаграм снимки от Лондон.

Миналата година актрисата роди момиченце, което нарекоха Лейла. Тя е третото дете в семейството след момченцата Али и Хан.
И Халит Ергенч, и Бергюзар Корел от доста време не се появяват по екраните.

Последният филм, в който игра Халит Ергенч, бе сериалът "Бабил", който не можа да постигне рейтинга на други продукции с негово участие като

"Великолепният век", където се превъплъти в ролята на султан Сюлейман Великолепни, и "Ти си моята родина", където съпругата му Бергюзар Корел му партнираше.

Още в началото на COVID пандемията Халит Ергенч преустанови участието си на снимачните площадки, а Бергюзар Корел продължава отпуска си по майчинство.
БТА