Шведи плачат на турски сериали
Шведи плачат на турски сериали / снимка: Станимир Димитров
Шведи плачат на турски сериали
25565
Шведи плачат на турски сериали
  • Шведи плачат на турски сериали

И сняг връхлетя Бургас и пак преспи погълнаха всичко, но от бялата стихия изпълзяха Весо Максимовсон и Красимир Калудовсон и настана царството на лудите и беше петък и кво от това...

Последното за месец януари налудничаво шоу „Шведска маса” по традиция предложи висооктанови идиотщини на верните си слушатели.

Възрастна жена, уважавана от целия квартал, се изповяда пред своя отец за греховете си. Женицата сподели, че слуша тайно всеки петък предаването, брадата на свещенослужителя настръхна и той и каза през зъби „СЕСТРО, ТРУДНО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОПРОЩЕНИЕ ЗА ТОЗИ ТЕЖЪК ГРЯХ, НО АКО СЕ ПОКАЕШ И БЪДЕШ СМИРЕНА И ДОБРА ЖЕНА В СЛЕДВАЩИТЕ 1000 ГОДИНИ, ТО ТОГАЗ НЯМА ДА ГОРИШ В ГЕЕНА ОГНЕНАЯ”.

Жената на всичкото отгоре се оказа, че носи името Ева.

В началото двамата юродиви водещи радиоизпуснаха поредните монголски хип хопове и рапове-мапове, които прекъсваха с недъгави шеги. Един слушател толкова много се ядоса на Максимовсон и Калудовсон, че хвърли радиопарата си през прозореца, заради което агенция „Крокус” предаде „Радиопарат падна от небето. Няма нанесени щети, няма заподозрени, няма и смисъл”

После се четоха бургаските газети в ефира и публикациите на най-надарените бургаски пера и перодръжки бяха обругани и коментирани от двамата непрокопсаника, които пръскаха на воля дебилност и истеричен кикот.

През цялото време край тях припърхваше пъргав оператор-телевизионер, който правеше презентационен филм на тема „Луди за връзване”.

След това стартира рубриката „БЕЗУМ”, която даде трибуна на хора заразени от хореи, ямбове и дактили, демек поетични катили.

И се разляха едни стихове, а най-голяма възхита предизвикаха строфите на поетесата Елка, на поетесата Мария и на хайку-самурая Мартин.

Поместваме ги без редакторска намеса.

Песни Мариини:

По цел ден само тръпна 

И сън не мъ лови
Кръфта ми са отдръпна
от двете ми страни
Инжито дъл зачена

и кво ли сшъ роди

С Мемед дали сша земат
ил зло шги раздели
Дали шса баталяса
такъв красиф романс
съфсем ма фана бяса
ще фърла пасианс ...
но не, не кротнах и изобщо -
отвътре ме яде
Фатмету-вещер лошав
дали ще съ умре ?

 

Песни Елкини:

Във Долно Сусурлево, край селския Нармаг,

седят старици вяло и се раздумват как
на снощните сер`ьяли Фатме и Ибрахим
във чудо се видяли, щот си добили син

ма той пък се оказал от подлия комшия,
(досущ на него мязал, с уши като чинии!)
И туй отроче жално пораснало сред чужди,
накрая специално от лелята на Ружди
(която пък е влюбена във чичото Мехмед,
но туй е друга драма - сега не й е ред),

 

Песни Мартинови:

всеки ден преди кенефа , гледам и си правя кефа .

Фатме , Айшето и Гюлсум,пак са в нивата  - берат тютюн.

Те разбили са безброй сърца,

друг пък техните лица,

а Мюмюна и Сурай -на леглото 2-ма (3-ти гледа),

пльоскат са кат шамандури -ай сектир , че и го т..и

 

Повече стихове можете да четете във фейсбук профила на предаването Svedska Masa

И още много стихове се четоха, кой от кого по-ужасни  и безумни.

Така се стигна до публичната сказка „Какво му липсва на българина, че е толкоз влюбен в турските сериали?”

Първом позвъни слушател, който нарече предавенето „Шведска маса”  - „шменди капели” и никой не разбра защо.  После същият вагабонт обясни, че хората гледат турски сериали, защото не могат да гледат професор Вучков.

След него се обади слушателят Ники и обясни, че сериалите зомбират хората, по-точно простите хора. Пък после се обади трети и каза, че много се радвал, че днес предаването щяло да свръши по-рано, това било най-хубавата новина, дето бил чувал през новия век.

Пък после никой не се обади, ама Максимовсон и Калудовсон пак ломотеха и гъгнеха в ефира.

Фейсбукърите се обединиха около тезата, че българите гледат турски сериали, защото не правят секс, после стана ясно, че сериалите се гледат предимно от жени и стана ясно, че те не правят секс, ама тогаз възникна въпрос какво пък правят мъжете, щом жените им не правят секс. И стана така някак си обидно за мъжовете да ги заместват с някой Мехмед, Ахмед, Уйнур или Сюргюн....

И понеже на водещите им писна от всичко, те пуснаха сериала „Непресъхващо лове”, в което главните герои Стамат и Хортензия водеха екзистенциални спорове и битови войни на тема „Какво да се гледа ? Сериал или новини”. Гледаха ту едното ту другото, ама секс не правеха, което потвърди тезата, че най-големия страстоубиец за секса са сапунените сериали.

Цялото предаване беше отровено от китайски поп и бангладешки траш метъл. Беше ужасно, но Весо Максимовсон и Красимир Калудовсон се заканиха идущата седмица да надминат себе си.

Ужас, ужас, ужас!!!

Най-дебилитетните моменти от днешното ефирно зверство можете да чуете в звуковия файл, под вдъхновяващата снимка