Дали има жена, която да не си мечтае да се отнасят с нея като с кралица. Всички ние искаме да бъдем обгрижвани, да се чувстваме специални и обичани. За съжаление не срещаме такова отношение толкова често и постоянно, колкото ни се иска. Каналът "Видео хороскоп" във vbox7 разкрива мъжки зодии, които се отнасят с дамите като с кралици:

Всяка дама иска да разчита напълно на партньора си и чувствата ѝ да не бъдат наранявани. Именно такава грижа и отношение към жените имат няколко мъже от зодиака. Днес ще си говорим точно за тях - онези мъже, които знаят как да се държат с жените до тях и ги обгрижват сякаш са кралици и заслужават само най-доброто.

Лъв 

Лъвът третира своята жена като кралица, особено в леглото. И това е така, защото той знае, че ако спечели по този начин вашия интерес, ще изпита всичко, което му се иска да изпита, както в леглото, така и в живота. Дори и да не е винаги сериозен в отношенията си, докато се разбирате и сте задоволени, щастието ще бъде и при двамата.

секс
iStock/Getty Images

Овен

Мъжете Овен са много привързани към своите половинки и имат нуждата да се чувстват първи във всичко. Много чувствени и съпричастни, те знаят точно какво имате нужда да чуете, когато се чувствате зле. Изключително досетливи, представителите на тази зодия ще ви събудят с кафе в леглото, ще ви сготвят любимо ястие и ще се уверят, че и най-малките детайли са както трябва. Те умеят да превръщат времето, прекарано с тях, в истинско удоволствие и в незабравими спомени. Не харесват баналността и често ще ви изненадват приятно.

Зодиите, които се привличат фатално (ВИДЕО)

Везни

Везните, управлявани от Венера, са комбинация между красота и скромност. Те поставят интересите на любимата си на първо място и се опитват да ги удовлетворят във всеки аспект. Това е съвършената комбинация между романтичен и съобразителен човек, който съществува. Единственият им проблем е, че любовта им ги кара да правят неща, които не винаги могат да си позволят. Когато това се случи, те нарушават баланса и трудно се връщат обратно към него.

романтика
iStock/Getty Images


И още:

Зодиите, които са перфектни за брак (ВИДЕО)

Разкриха кога романтиката престава да бъде „на дневен ред“

Тези 5 зодии се обвързват най-трудно (ВИДЕО)

Внимание! Мъжете от тези зодии са мамини синчета

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
Edna.bg