Началото на всяка връзка е вълнуващо - емоции, пеперуди в стомаха, тръпки... Но рано или късно идва онзи момент, в който човек се чуди дали другият има сериозни намерения към връзката. Всеки зодиакален знак има различна нагласа към обвързването. Каналът "Кaк дa" във vbox7  показва кои са зодиите, които имат най-голям страх от обвързване:

 Овен

Представителите на зодията обичат новите начинания, но не винаги се стараят да ги докарват до край. Когато говорим за връзка, това означава, че ще се радват на магическата атмосфера в началото, но бързо биха подвили опашка, ако почувстват свободата си застрашена.
 
Страховете, които ни пречат да се обвържем

Близнаци


Като типичен въздушен знак, Близнаците обожават повече от всичко свободата си. А това някак не им се връзва със сериозната връзка. Затова, ако си имате работа с Близнаци, не избързвайте. Това ще ги накара да се отдръпнат и да станат нервни.
 
Стрелец

Стрелците са страхотни чаровници, които бързо омайват. Няма как да се чувстват обаче щастливи, ако усещат личната си свобода под заплаха. Биха потърсили алтернативен път, по който да тръгнат. 
 
Везни

Везните като цяло мразят да са сами, но същевременно с това супер трудно взимат решения. Те трябва да претеглят положителните и отрицателните аспекти на всичко, а това им отнема много време.
 
Дева

Те са практични и аналитични. Понякога и твърде критични. Последното ги прави понякога и песимисти. Не ги притискайте.
 
И още:

22 звездни двойки, които развалиха годежа си


Астрологични препоръки: Как да изберем подходящ партньор?

Младите мъже се оплакват от твърде много секс

Трите зодии, които не търсят сериозна връзка (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук