Музикалното шоу "Звездите в нас" навлиза в решаваща фаза
Три българки буквално изправиха на крака холивудската звезда Клейтън Норкрос, познат ни като Торн Форестър в култовата телевизионна сага „Дързост и красота“.
 

Клейтън Норкрос
NOVA


Холивудска звезда участва в журито на „Звездите в нас“

Участниците в последното издание на "Звездите в нас" се представиха феноменално, но правилата диктуват, че напред в надпреварата продължават само два от пет тима. Отбор "Кристина Агилера" повече от заслужено триумфира на сцената на музикалното предаване, спечелвайки сърцата на публиката и разбира се на журито, чийто специален член тази седмица беше именно Клейтин Норкокс.

Изпълнението им на парчето "Fighter" на няколко пъти остави актьора буквално с отворена уста.
 

Клейтън Норкрос
NOVA

Но, кои са трите момичета, които "запалиха" сцената?




18-годишната ученичка Естел Пейчева от София цял живот смятала, че като дъщеря на треньорка по художествена гимнастика ще гради кариера именно с топка и бухалки. Но, заложбите й се оказали далеч по-артистични и към настоящия момент предпочита да се занимава със сценични изкуства. "Гледала съм филми с нейно участие и винаги съм си мислила какво е да бъда тя", сподели младата участничка, чиято любима певица е именно Кристина Агилера. Трансформацията на Естел беше умопомрачаваща, а гласът й - 1:1 с този на американката.

 

22-годишната софиянка Теодора Марчева пък цял живот се е занимавала с музика, като образованието й е оперно пеене. Сексапилната блондиника направо открадна сърцето на холивудския актьор с предизвикателните си танци в ролята на Агилера. Истината е, че синеоката Теди изключително много прилича и визуално на американската звезда в по-младите й години. "Тя е дива, огнена, тя е една от най-добрите певици на нашето време", заяви участничката.

По-късно Тита сподели на колегите си от журито, че именно Кристина Агилера е любимата й певица.

 

Триото бе перфектно допълнено от гласа на третата участничка - музикалния педагог Христина Юречко. 32-годишната певица е и талантлив художник и винаги е имала дилема кой път да поеме. Участието й в "Звездите в нас" доказа, че определено не е сгрешила като е избрала музиката за свое поприще.
 

Клейтън Норкрос
NOVA

Трите изпълнителни запалиха невиждано кълбо от енергия на сцената, което помете всички по пътя си и накара цялото жури да танцува в екстаз. "Направо ме поразихте, не мога да повярвам!", обяви развълнуван Клейтън Норкрос.

 

А Тита призна, че дори мислела да се присъедини към тях на сцената. "Исках още и още да ви гледам", възкликна изпълнителката на "Антилопа".
 

Клейтън Норкрос
NOVA


Финалистка от „Игри на волята“ покорява музикалната сцена (ВИДЕО)

Отбор "Кристина Агилера" даде една от най-сериозните заявки за спечелване на шоуто, което следващата седмица преминава в следващата си фаза - а именно започва състезанието между всички финалисти от началото на "Звездите в нас". И голямата изненада - четиримата звездни съдии ще имат право да върнат в състезанието два отпаднали отбора.

За още новини следете
 Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“ .