По-внимателното вглеждане в зодиакалната ви личност може да определи дали можете да пазите тайна или има вероятност случайно да изтриете пред света подробностите за изненадващото парти на шефа ви. Ето това са най-честните зодиакални знаци, подредени от най-добрите до най-лошите според класация на VOGUE.

Овен

Този огнен знак няма проблеми да хвърли светлина върху истината - честно и откровено. Ако търсите някой, който да ви каже, че любимият ви чифт колежански дънки все още прави краката ви невероятни, може би искате да преосмислите дали сте в състояние да се справите с истината.

Телец

Този земен знак се корени в стабилността, дори ако това означава да заобиколи истината, за да избегне конфликта. Телецът е първият, който се извинява в битка, дори ако тайно се сърди от факта, че не сте разбрали по-рано тяхното бунтовническо мълчание.

Близнаци

Близнаците имат прословутата репутация на двулични личности. Въпреки че имат най-добри намерения, те откриват, че сърцето им се дърпа в противоположни посоки, така че опитайте се да не го приемате твърде лично, ако напуснат партито ви по-рано, защото има нещо друго, което е по-интересно за тях.

Рак

Интензивен и страстен, този зодиакален знак може да изглежда студен пред света, но когато се приближите до тях, щитът им ще започне да се разпада. Но докато стигнете дотам, може да е удобно да оставите работната група на ФБР на бързо набиране, за да декриптирате техните едносрични текстове.

Лъв

Този огнен знак не се страхува от нищо – дори да не бъде хванат в магазина за хранителни стоки секунди след качването на селфи от концерт. Попитайте и ще получите отговор, но ако никога не го поискате, те няма да имат проблеми да ви оставят в неведение.


Дева

Девите не обичат да усложняват живота си с объркани полуистини или лъжи. Техните умове, ориентирани към детайлите, нямат проблеми с калибрирането на света около тях и нямат нищо против да ви кажат суровата истина точно сега, ако това ще ви спести проблеми в дългосрочен план.

Везни

Въпреки че са символизирани от баланса, Везните лесно се влияят от другите, което означава, че везните им могат да се наклонят в полза на когото и да са влюбени тази седмица.

Скорпион

Този воден знак може да усети лъжите от една миля разстояние, което означава, че няма никакви притеснения да ви каже това, което се страхувате да признаете пред себе си.

Стрелец

Човек живее само веднъж и свободолюбивият Стрелец няма време да живее в красива приказка. Те ще ви кажат точно как стоят нещата и ще отлетят към Бали, вместо да ви държат за ръка, след като са ви взривили с болезнените истини, които току-що са ви казали.

Козирог

Като земен знак, практичният мозък на Козирога е устроен да вижда нещата в черно и бяло. Въпреки това, те не се привързват лесно и може да отхвърлят проблемите на живота ви с лекота, ако не ви смятат за близки.

Водолей

Като един от най-интелектуалните знаци в зодиакалната сфера, Водолеят вижда света около себе си с голяма яснота. Понякога обаче те могат да пропуснат да вземат предвид вашите емоции и настроение и да ви заявят, че да се съберете отново с бившия си винаги е била ужасна идея.

Риби

Дали Рибите просто излъгаха или и те се убедиха в тази приказка, в която се въртят? Причудливи и богати на въображение, причисляваме Рибите към мечтателите. На теория те винаги ви пазят, но в реалния живот може да не са успели да се появят на погребението на вашата котка, защото са забравили да си викнат такси.