/ iStock/Getty Images
Сливането на Слънцето и планетата на изобилието Венера ще предизвика негативни емоции, резки промени в настроението и появата на неприятности. Три знака на зодиака са изложени на риск. Ето кои са те:

Рак

Раците, под влияние на разположението на планетите, ще надценят своите сили и възможности. Това ще се отрази негативно на физическото им състояние и дори може да причини трудности в общуването с представители на противоположния пол. Те трябва да  потърсят причината за това и да вземат решителни мерки. В противен случай ги чака остра умора и апатия към всичко.

Лъв

През втората половина на октомври Лъвовете ще имат непредвидени разходи, които ще се отразят негативно на общото им финансово състояние. И ако в допълнение към това не слушат шефовете си, ще влязат в конфликтни ситуации. Заради общото напрежение могат да възникнат и разногласия и кавги с партньор.

Везни

При Везните връзките, които са започнали наскоро, могат да приключат неочаквано през втората половина на октомври. Тази неприятност може да бъде понесена лесно, но след нея късметът ще ги напусне и във финансовия сектор. И всичко това, защото Везните упорито пренебрегват съветите на приятелите си. Везни, трябва да се опитате да контролирате емоциите си и да слушате близките си.
 
Рамблер