Истинската дама е еталон за женственост, елегантност и изискани маниери. Наистина ли съзвездията, под които са родени жените, са отговорни за тези качества? Астролозите са категорични. Ето кои са те:

Лъв

Лъвиците сякаш се раждат с цяла кошница от качества, присъщи само на истинските дами: тук са и самочувствие, и щедрост, и безкористност. Всяка Лъвица изглежда и се държи така, сякаш всеки момент е готова да завоюва коронована особа.

Везни

Сдържаност в емоциите, отличен вкус и маниери на истински аристократ - това са жените Везни. Те са далеч от пошлостта, не си позволяват да се карат и да клюкарстват. Везните, както подобава на истинската дама, умеят да съчувстват, но никога не досаждат с непоискани съвети. Те спазват обещания и знаят как да останат непоколебими при всякакви обстоятелства.

Риби

Съществува подозрение, че всички Риби са родени истински дами. Дори ако родословното дърво на „рибата“ не разкрива принадлежността й към синята кръв, нейната вродена аристократичност прави незаличимо впечатление на другите и всяка принцеса може да завиди на нейните маниери. Лейди Риба винаги е готова да помогне, но знае и как да накара всеки от събеседниците си да се почувства значим човек. А този талант е присъщ само на елита.
Рамблер