/ iStock/Getty Images
Астролозите посочват три знака от зодиака, които са в състояние да запазят младостта по-дълго от останалите. Ето кои са те:

Близнаци

Позитивните Близнаци се движат от светлинна енергия, уверяват астролозите. Те вярват само в доброто и затова винаги са млади по дух, независимо от възрастта. Дори по-възрастните представители на този знак се чувстват страхотно заобиколени от млади хора. Позитивизмът и вярата в успеха им помагат да отблъснат старостта.

Козирог

Грижовните Козирози винаги следят здравето си, което има положителен ефект върху удължаването на младостта. Добрият сън, правилното хранене и физическата активност им позволяват да изглеждат страхотно. А позитивните мисли и правилно поставените приоритети поддържат доброто настроение на представителите на този знак.

Риби

Вселената също награждава Рибите с младост и красота. Според астролозите времето няма власт над тях. За да бъдат в добра форма, тези представители на зодиакалния кръг не е нужно да полагат много усилия. Рибите не са склонни към лоши навици, винаги са позитивни и в по-голямата си част водят здравословен начин на живот, така че преждевременната старост не ги заплашва.
Рамблер