/ iStock/Getty Images
Астролозите посочват съзвездията, под които най-често се раждат истински красиви хора. Те привличат не само външността си, но и с вътрешната си енергия, пише Infox.ru. Ето кои са те:

Близнаци

Представителите на тази зодия имат променлив характер и така още повече привличат вниманието. В отношенията често се хвърлят от една крайност в друга. Понякога открито изразяват страст, понякога са загадъчни. Близнаците никога не скучаят.

Рак

Притежатели на дискретна и ненатрапчива красота, те крият повечето от достойнствата си във вътрешния си свят. Тези, които могат да погледнат по-дълбоко в душата на представителите на знака, наистина ще се възхитят на красотата им.

Лъв

Те може да не са непременно с красиво лице, но тяхната яркост, ефектност, способността да се представят в благоприятна светлина е основния им коз. Всяка поява на Лъвовете и Лъвиците в истински бенефис, пред който бледнеят всички признати красавици.

Везни

Представителите на зодията са добре поддържани, грациозни и изискани. Дори по време на домакинската работа изглеждат като истински дами и господа. До тях винаги искате да наведете глава и да се поклоните.

жена
iStock/Getty Images

Скорпион

Мистериозните Скорпиони удивляват със своята непонятна екзотична красота, за която всеки иска да знае колкото се може повече.И мъжете, и жените от тази зодия излъчват невероятен аромат на сексуалност,  от който потръпва всеки, който ги срещне поне веднъж.
Рамблер