/ iStock/Getty Images
Звездите могат да разкажат не само за съдбата на човек, но и да разкрият неочаквани черти на неговия характер. Астролозите посочват четири знака от зодиака, чиито представители могат да изневерят на близките си във всеки един момент. Ето кои са те:

Скорпион

Скорпионите по природа са целеустремени личности. Те винаги искат повече, въпреки трудностите, така че не трябва да очаквате тяхната помощ. Освен това представителите на този знак умело манипулират слабостите на близките си за лична изгода.

Стрелец

Представителите на знака са способни на предателство и професионално знаят как да скрият истинските си емоции, така че трябва да се отнасяте към тях с повишено внимание. Те бързо се запалват от всяка идея, но също толкова бързо могат да изстинат.

лъжа
iStock/Getty Images

Лъв

На пръв поглед благородните Лъвове всъщност могат да се окажат егоисти, които се грижат само за собствения си комфорт. Представителите на този знак показват безразличие към непознатите, но и тяхната лоялност към близките може да бъде заменена с истинско предателство.

Риби

Никой не подозира мечтателните Риби в предателство. Те имат определена позиция, върху която е почти невъзможно да се повлияе. Представителите на зодията не обичат да поемат рискове, затова не могат да се справят с проблемите.
Рамблер