Фики Стораро стана победител и в първата, и във втората вечер на осмия сезон на "Като две капки вода".  Другият голям победител в шоуто беше бащата на Фики, Тони Стораро, който беше сред публиката. Вижте в канала "Cool Kids" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Гласувайте за Фики на 17736! Гласувайте за моята гордост!

A post shared by Toni Storaro (@toni_storaro) on

 
"Това момче, когато дойде при мен за пръв път, в него аз видях едно от най-възпитаните момчета, които съм виждал - готин, елегантен, усмихнат, говори с уважение... И си казах: "Не всички са идиоти в тази държава", заяви продуцентът на предаването Маги Халваджиян, като думите му просълзиха Тони Стораро.
 
Пред камерите на "На Кафе" Тони Стораро сподели, че се вълнува заради участието на сина си и му пожела късмет, както и да грабне победата. Гордият баща призна още, че Фики винаги го търси за съвет и одобрение. Единствено синът му малко се притеснявал от женските образи, които ще му се наложи да пресъздаде в предаването.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

С Криси и Ева от “На кафе” в @hells.kitchen.bulgaria

A post shared by Toni Storaro (@toni_storaro) on


Тони Стораро си спомни за времето, през което съпругата му е била бременна с Фики. Бъдещият баща не знаел пола на бебето, но много се надявал да е момче и това момче да наследи таланта му. Сега е щастлив, че именно така се е случило. Но най-голямото щастие за Тони Стораро е да гледа успехите на сина си и да им се радва.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Честита Нова година!

A post shared by Toni Storaro (@toni_storaro) on


Днес Тони Стораро не гледа с носталгия на изминалите годините, защото си има внук, който дори носи неговото име. Щастливият дядо сподели още, че се надява малкият Тони да е взел големия талант на семейството и също да стане музикант.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Животът ми

A post shared by Toni Storaro (@toni_storaro) on


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук