Фики е първият победител в осми сезон на „Като две капки вода“. Най-голямата изненада за журито и за публиката беше именно поп-фолк певецът, който заложи на образа на световната звезда Стиви Уондър. „Благодаря на уважаемото жури и публиката. За мен е чест!“ сподели развълнуваният Фики. Атрактивни образи и добро настроение бяха в центъра на първия лайф в любимото шоу за преобразявания. „Брилянтен! Радвам се, че зрителите избраха да бъдеш част от шоуто“, сподели Маги Халваджиян след изпълнението на Антоан Петров-Анди, който впечатли залата.
 

За своята първа повява в шоуто GALIA избра образа на Мадона.
 

JJ запя един от големите хитове на Джеймс Артър – Impossible.
 

Маги Джанаварова остави жизнерадостния облик за меланхоличното излъчване на Кристина Агилера.
 

DARA получи категоричното одобрение на журито с образа на световната сензация – Били Айлиш, предизвиквайки Фънки да възкликне: „Това е най-добрият образ от началото на шоуто!“.
 

Тото се преобрази в друго „лошо момче“, грабвайки китарата и излъчването на Антонио Бандерас. Известният изпълнител призна, че жена му е причината да избере Бандерас за своя първи образ.
 

Димитър Маринов получи бурни аплодисменти с финото излъчване и силното присъствие на Франк Синатра.
 

На финала на вечерта Луна върна публиката в младите години на Лили Иванова и песента „Панаири“.
 

Следващата седмица GALIA ще бъде Missy Eliot, a Луна ще премине към кънтри звученето с Доли Партън. Тото ще влезе в първия си женски образ с Pink, а JJ ще изпълни един от най-новите хитове на Tones and I. Димитър Маринов ще си припомни българската естрада с легендарната Йорданка Христова, а Антоан ще бъде самият Маги Халваджиян. DARA ще изпита уменията си в народното пеене с Николина Чакърдъкова а победителят за вечерта Фики – ще се впусне в ритмите на Дженидър Лопес.
 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук