Семейството и здравето са най-важните неща, за които човек трябва да се държи силно и да се бори за тях. Да, бори е точната дума, защото в днешно време сме подложени на доста изкушения, които може да разрушат едно семейство.
Но има звезди, които имат всичко - талант, пари, слава, успехи, любовта на милиони хора по света, визия и могат да сбъднат всяко свое желание, но най-важното за тях е друго - тяхното семейство, пише каналът на Христо Боснев във vbox7. Ето кои за кои звезди семейството е над суетата и блясъка на червения килим:

Крис Хемсуърт

Австралийският актьор безспорно има всичко. Желан е от милиони жени, а професията му го подлага на сериозни изкушения, защото работи с едни от най-красивите жени в света. Крис обаче остава верен на своята половинка Елза Патаки, с която имат няколко деца. Бракът им е здрав и щастлив, а семейството за Крис е над всичко. Здравата връзка пък между него и братята му Лиам Хемсуърт и Люк Хемсуърт, е другото нещо, с което той се гордее много.
 

Дуейн Джонсън - Скалата

Скалата премина през доста трансформации в професията си. Всеки знае, че той бе един от най-успешните и харесвани кечисти, но постепенно премина в киното, където жъне успехи с всеки следващ филм, в който участва. Дуейн обаче е любящ съпруг, баща и син. Той не пропуска да покаже в Instagram мили семейни моменти със своята жена Лорън Хашиян, както и с трите си дъщери, но и майка си.
 

Шакира

Латино звездата е една от най-уважаваните и харесвани артистки в света на музиката. Всеки знае за певицата и поне една или две нейни култови песни. В ежедневието си звездата обаче е доста семпла и не обича да се набива на очи. Пълна с енергия и любов, Шакира обича да прекарва всяка свободна минута със своята половинка Жерар Пике и децата им. Двамата минаха през различни трудности през последните години, но доказаха, че семейството се гради не само с пари, но с любов, много търпение и взаимни отстъпки.
 

Семейство Бекъм

Има ли по-модерно, по-стилно и по-популярно звездно семейство, което се е задържало толкова дълго време заедно? Истината е, че има (Мерил Стрийп и Дон Гъмър, Опра и Стедман Греъм и т.н.), но тези двамата бяха подложени през годините на десетки тестове за издръжливост и в крайна сметка успяха да останат заедно и да отгледат децата си, които вече вървят по свой път и развиват още повече империята Бекъм.