Всеки има поне един такъв приятел, който е по-известен сред компанията с прякора си, отколкото с истинското си име. Е, така е и при световноизвестните личности, но с тази разлика, че цял свят ги знае с едно име, а те всъщност се казват по съвсем различен начин. И нямаме предвид само Мадона. Кои са холивудските звезди, които избраха прозвището пред родното си име, вижте в канала "Cool News" във vbox7:

Джон Леджънд

Певецът избира прозвището от детските си години. Всъщност се казва Джон Роджър Стивънс. "Така ми казваха приятелите и просто го избрах и за сцената. В един момент се случи така, че повечето хора ме знаеха като Джон Леджънд, а не с истинското ми име", разказва музикантът през далечната 2008 г. пред MTV.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quaranteam

A post shared by John Legend (@johnlegend) on


Мег Райън

Името на актрисата звучи кратко и звучно, но всъщност истинското ѝ име е доста внушително - Маргарет Мери Емили Ан Хира. Започва да използва презимето на баба си, Райън, когато започва да се занимава с актьорство.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Governors Awards!

A post shared by Meg Ryan (@megryan) on


Вин Дизел

Очевидно името Марк Синклер не е звучало готино и актьорът избира друго за сцената. Взима презимето на майка си, Винсент, съкращава го и се получава Вин. Дизел пък идва от детските години, когато бил пълен с енергия и така го наричали приятелите му.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Creative...

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on


Кейти Пери

Поп звездата по паспорт се казва Катерин Елизабет Хъдсън, но избира да смени името си, тъй като иначе биха я бъркали с актрисата Кейт Хъдсън.
 
Нина Добрев

Родена в България, родителите ѝ я кръщават Николина Константинова Добрева. Е, в САЩ се налага да съкрати името си и да го направи звучно за местните стандарти.