Големите звезди също са ходили на училище, а някои дори са били доста непокорни и често са опъвали нервите на учителите си. Вижте ги в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Дженифър Лорънс

В ученическите си години Лорънс едва не била изключена от училище. В интервю актрисата сподели, че скочила от училищния автобус, защото е мислила, че тя и съучениците й са отвлечени. Оказало се, че шофьорът е бил нов и просто е минал по различен маршрут.

Робърт Патинсън

В ученическите си години Патинсън е изкарвал пари по доста необичаен начин. Той е крадял порно списания и след това ги е продавал в училище. С течение на времето служителят в магазина за списания го хванал, но не е ясно дали го е предал на полицията.

Звезди, които напуснаха училище, за да станат известни (ВИДЕО)

Адел

Певицата стигнала до кабинета на директора, след като се е сбила със съученичка, която е обидила риалити звезда, в която Адел била влюбена.

Адел
Gulliver/Getty Images

Райън Гослинг

Като малък Райън Гослинг толкова се е вдъхновил от филма „Рамбо“, че отишъл на училище с ножове, които хвърлял наляво-надясно. След това директорът го наказал, а родители му забранили да гледа подобни филми.

Райън Гослинг
Gulliver/Getty Images

Кейти Пери

Когато е била на 12 години, Пери е учила в девическо училище. По това време тя е била влюбена в Том Круз и затова кръстила дърво в училище на негово име. Но любовта й ескалирала толкова много, че започнала да имитира сексуален акт с дървото.

Кейти Пери
Gulliver/Getty Images

И още:

5 звезди, които са заеквали, но това не им e попречило да са на върха (ВИДЕО/СНИМКИ)

Преди и сега: Децата звезди, които пораснаха (ГАЛЕРИЯ)

6 звезди, които са се справили с един и същи проблем като деца (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук