Безупречен външен вид - така виждаме звездите от екрана. Но те не са перфектни. И те имат своите недостатъци. Повечето от тях правят всичко възможно да ги скрият, други съвсем открито говорят за своите козметични проблеми. Каналът Top Of The Tops във Vbox7 показва малките дефекти на звездите.

Мила Кунис

Актрисата страда от хетерохромия, което означава, че очите й са в различни цветове. През 2011 пред Cosmopolitan тя сподели, че в продължение на години не е виждала добре с едното си око и затова се е наложило да си направи операция. Дори и след нея, макар не чак толкова контрастно, можем да забележим разликата в цвета на очите й.

Преди и сега: Звезди, които изглеждат коренно променени (СНИМКИ)

Ашчън Кътчър

Съпругът на Мила Кунис пък е роден с „ципести крака“. Всъщност само няколко пръста от стъпалата на актьора са свързани с ципа.

5 звезди, които са заеквали, но това не им e попречило да са на върха (ВИДЕО/СНИМКИ)

Тилда Суинтън

Шотландската актриса е родена с три зърна. Разбира се, не си представяйте, че третото е със същата големина, както останалите.

Тилда Суинтън
Gulliver/Getty Images

Матю Пери

Като дете звездата от сериала „Приятели“ си защипва средния пръст във врата. Следва операция, след която част от пръста му е премахната.

Матю Пери
Gulliver/Getty Images

Каролина Куркова

Каролина е бивш модел на Victoria’s Secret. От снимките й можем да забележим, че тя сякаш няма пъп. Разбира се, това не е истина. Когато била дете, Куркова претърпява тежка операция, в следствие на която се създава тази илюзия. Дефектът на Каролина обаче не снижава самочувствието й и тя става един от най-успешните модели на бельо.

Каролина Куркова
Gulliver/Getty Images


Анди Гарсия

Не са много хората, които знаят, че майката на актьора е родила сиамски близнаци. Но близнакът на Гарсия не успява да се развие в утробата. Двамата са били слепени за рамото и затова Гарсия има белег на лявото си рамо.

Меган Фокс

Актрисата страда от рядко генетично заболяване, което се казва брахидактилия. Това е състояние, при което пръстите на ръцете или краката са в пъти по-малки от нормалното. За щастие този козметичен дефект е безвреден.

Меган Фокс
Gulliver/Getty Images


И още:

5 холивудски звезди, които са били на косъм от смъртта (ВИДЕО)


Пет звезди, които са имали трудно детство (ВИДЕО/СНИМКИ)


6 звезди, които са се справили с един и същи проблем като деца (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук