Животът на холивудските звезди изглежда бляскав и щастлив, без грижите и проблемите на обикновените хора. Но това не винаги е точно така. Те също имат своите тежки моменти.

10 холивудски звезди, които рискуваха здравето и живота си за идеалната сцена (СНИМКИ)

Ето 5 холивудски звезди, които са били на косъм от смъртта.

Кание Уест

На 23 октомври 2002 г. рапърът едва се спасява от нелепа смърт, след като заспива зад волана и катастрофира. Кание изкарва тежък работен ден в звукозаписното студио и после се качва в колата, за да се прибере вкъщи. Пътуването обаче трае няколко часа заради огромните задръствания в Лос Анджелис. В един момент умората надделява, Кание заспива, навлиза в насрещното платно и се блъска в кола. При катастрофата рапърът чупи челюст, а шофьорът на другата кола се отървава с травми на двата крака. „Това беше съобщение от Вселената, че мога да се справя с всичко“, споделя певецът.

Холивудски знаменитости, които са били на косъм от смъртта (СНИМКИ)

Еминем

Години наред Еминем се бори със зависимостта към наркотиците, заради което неведнъж е бил на косъм от смъртта. В една от тези критични за живота ситуации най-добрият бял рапър предозира с метадон, еквивалентен на четири дози хероин. След като това се случва за втори път, Еминем решава, че е крайно време да се изчисти от наркотиците.

Еминем
Gettyimages

Джерард Бътлър


Преди десет години, по време на снимките на филма „Господари на вълните“, младият актьор решава сам да изпълни каскадите си. Бътлър е добър сърфист, но надценява възможностите си. След като го удря силна вълна, актьорът не успява да излезе бързо на повърхността и започва да се дави. Бурните води го мятат като парцалена кукла, докато накрая не го изхвърлят на скали близо до брега. Заради сериозните рани Бътлър не може да движи крайниците си, но няколко часа по-късно екипът на филма го намира и откарва в близката болница.

Джерард Бътлър
Gettyimages

Лиъм Хемсуърт

Звездата от „Игрите на глада“ споделя, че още като дете е бил в ситуация на косъм от смъртта. Младият австралиец обичал да прекарва цялото си свободно време в сърфинг. Но един ден въжето на дъската се оплита около краката му. Лиъм изпада в паника и притиснат от борда, започва да се дави. За щастие инцидентът се случва на близо до брега и затова актьорът успява да се спаси.

Пет звезди, които са имали трудно детство (ВИДЕО/СНИМКИ)

Леонардо ди Каприо

Актьорът неведнъж се е вкарвал в опасни ситуации, но най-критичната от тях се случва по време на снимките на документалния му филм за глобалното затопляне „Преди потопа“. Ди Каприо се гмурва надълбоко в красивите води на Галапагоските острови, когато кислородната му бутилка отказва. Без кислород и усещайки налягането на водата, Лео изпада в паника. Минути по-късно е спасен от актьора Едуард Нортън.

Леонардо ди Каприо
Gettyimages


И още:

5 звезди, които са заеквали, но това не им e попречило да са на върха (ВИДЕО/СНИМКИ)

Преди и сега: Звезди, които изглеждат коренно променени (СНИМКИ)

6 звезди, които са се справили с един и същи проблем като деца (СНИМКИ)

Холивудски звезди, водили битка с алкохолната зависимост (СНИМКИ)

10 звезди, които навършват 60 години през 2018-а (СНИМКИ)

Годините не им личат: 12 звезди, които навършват 50 през 2018-а

Лео ди Каприо бил три пъти на крачка от смъртта

Еминем бил на косъм от смъртта

Най-търсените холивудски звезди в Google през 2017 година (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук