Животът на световните знаменитости не винаги е бил рай. Някои звезди са живели в бедност, имали са проблеми с наркотиците и алкохола. Много от тях са имали трудно детство заради своите родители.

Ето 5 звезди, които са имали проблеми с родителите си:

1. Адел

Една от най-популярните певици в момента е имала тежко детство. Баща й – Марк Евънс, напуска семейството, когато Адел е едва 3-годишна и обрича нея и майка й на бедност. Независимо от това, талантът на певицата не може да бъде спрян, съдбата й е да бъде звезда. Когато славата и парите идват обаче, Марк Евънс отново се появява в живота на Адел и се опитва да се свърже с нея. Британската певица отказва срещата и показва нагледно, че човек, който не е до теб в лошите дни, няма място до теб в добрите.

Пет звезди, които са имали трудно детство (ВИДЕО/СНИМКИ)

2. Дрю Баримор

Дрю Браимор винаги е имала трудна връзка с майка си – Джейд Баримор. Когато актрисата  е едва 13-годишна, майка й я записва в клиника заради зависимостта на Дрю към наркотиците и алкохола. Нужно ли е да даваме оценка какъв родител би допуснал това с 13-годшиното си дете?

В по-късни интервюта Дрю Баримор разказва, че именно по това време Джейд използва популярността на дъщеря си, за да получава достъп до бляскави VIP партита и клубове в Холивуд. Въпреки изминалите години актрисата признава, че отношенията с майка й все още са сложни.

Дрю Баримор
Gettyimages

3. Еминем
 
Един от най-популярните хип-хоп артисти често говори за проблемите с родителите си, като огромна част от творчеството му е вдъхновено именно от това. Еминем е изоставен от баща си, когато е едва на 18 месеца, а от песните му става ясно, че системно е бил тероризиран от майка си за пари. Нещата стигат до там, че майката подава иск срещу сина си на стойност 7 милиона долара и дори пише книга, в която се опитва по всякакъв начин да очерни репутацията на детето си.

През 2009 г. майката на Еминем се разболява от рак и моли за помирение със сина си. Рапърът й прощава и дори заплаща всички медицински разходи по лечението й.

Еминем
Guliver/Getty Images

4. Майкъл Джексън

Кралят на поп музиката е седмото от общо 9 деца, чийто баща - Джо Джексън, ги подтиква да пеят от много ранна възраст, за да докарват приходи за многодетното семейство. През 1964 г., едва 6-годишен, Джаксън е принуден да стане част от семейната група „Jackson 5”, които често свирят дори в стриптийз клубове. През 1993 г. Майкъл за първи път разказва за емоционалния и физически тормоз, на който е бил подложен от баща си. Джо Джаксън изпадал в ярост, ако малкият Майкъл не е перфектен и често го биел с колана си. През 2002 г. Майкъл Джексън дори изключва баща си от завещанието си.

Бащата на Майкъл Джексън отрече пред Опра Уинфри да го е бил

5. Маколи Кълкин

Детето-чудо на Холивуд от 90-те години е истински пример за дете, използвано от алчни родители. В момента, в който бащата на Маколи осъзнава, че синът му може да вади огромни суми в невръстна детска възраст, той решава, че е много добра идея да започне да записва сина си за десетки филмови роли и участия. В един момент ангажиментите се оказват толкова много, че Маколи не успява да издържи на стреса.

Бащата на Маколи развива зависимост към алкохола и прави всичко възможно синът му да печели повече и повече пари. Оказва се, че детето-чудо не вижда нищо от огромните суми, тъй като всичко е било в ръцете на баща му. След няколко съдебни дела богатството на Маколи е запорирано до навършване на пълнолетие.

Маколи Кълкин
Gettyimages


И още по темата:

Пет неща, които родителите не бива да правят (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ: Звездни родители и деца на екрана и в живота

Каква е разликата между добрия и мъдрия родител? (ВИДЕО)

6 звезди, които са се справили с един и същи проблем като деца (СНИМКИ)

11 мъдри правила на кралското възпитание за умни и добри деца (СНИМКИ)

5 звезди, които са заеквали, но това не им e попречило да са на върха (ВИДЕО/СНИМКИ)

Каквато майката, такава и дъщерята: Звездите и техните деца