Всеки човек си мисли, че е уникален, че няма друг като него. Оказва се, че не е точно така.  Хората не са чак толкова уникални, колкото им се иска. Няма как да не сме се разхождали из улиците на града и ненадейно да се припознаем в някого. Или дори да видим свой двойник.

Някои хора пък приличат много на популярни личности. Толкова много, че си изкарват прехраната с такива прилики. Профил в Instagram обаче събира най-добрите двойници на световноизвестни актьори, модели, изпълнители. Вижте някои от тях в канала "OMG Facts" във vbox7:

Ребека Майелано

Двойничката на Шакира! А снимката не е на Шакира, а на въпросната Ребека. Тя работи именно това - професионален имитатор и всъщност се справя доста добре и с пеенето, и танцуването.
 
Брайън Кранстън

На снимката всъщност е Лий Николс. Започнал да имитира образи на актьора с популярността на сериала Breaking Bad. Ходи редовно на cosplay фестивали, където често го бъркат с "оригинала".
 
Хауърд Екс

Той е първият професионален имитатор на севернокорейският лидер Ким Чен Ун. "Да приличам на задник, е най-хубавото нещо, което ми се е случвало в този живот", коментира Хауърдс. Хората, като го видят, традиционно са шокирани в първите 10 секунди, но после започват да се смеят.
 
Франческа Браун

Както се вижда, тя е двойник на певицата Кейти Пери. "Това е истински комплимент за мен. Винаги съм ѝ била фен и да ме оприличават с нея, си е цяла привилегия", споделя Франческа.
 
Кристин Матис

Двойничката на Меган Маркъл работи като стюардеса, но постоянно ѝ казват, че прилича на херцогинята на Съсекс. Или направо се припознават.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук