Милиони хора по целия свят мечтаят да бъдат на мястото на звездите, да бъдат известни, богати, с много фенове. Някои знаменитости обаче признават, че славата не винаги им е помагала и вероятно биха изживели живота си по различен начин, ако имаха тази възможност. Каналът "Top Of The Tops" във vbox7 ги показва:

Брад Пит

„Нищо в Холивуд не е това, което си мислихме. Съществува една друга „вселена“, която те засмуква. Няма как да участваш във филм, без да отидеш в някое шоу, където да разкажеш за него и за личния си живот. Там е работата, че никой не ме пита защо го правя“, споделя актьорът.

Какво изкарва звездите извън релси (ВИДЕО)

Меган Фокс

„Хората си мислят, че щом живеем в големи къщи и караме „Бентли“, всичко е перфектно. Хората не разбират славата. Тя е като децата в училище, които са те тормозили. Славата е същата, но заради нея те тормозят милиони души“, казва Меган Фокс пред сп. "Esquire".

Меган Фокс
Gulliver/Getty Images

Даниел Крейг

Всички свързваме Даниел Крейг с филма „Джеймс Бонд“. Оказва се, че Крейг е намразил образа си, но както той споделя – бизнеса си е бизнес и не може да се откаже от бъдещи филми, нито може да накара хората да спрат да го асоциират с него.

Даниел Крейг
Gulliver/Getty Images

Дженифър Лорънс

Още преди да стане една от най-известните актриси в Холивуд, Лорънс е имала съмнения дали иска тази слава: „Аз съм обикновено момиче и човешко същество. Не съм била достатъчно дълго време под прожекторите, за да свикна със славата“, казва Дженифър пред  сп. „Вог“.

Дженифър Лорънс
Gulliver/Getty Images

Джони Деп

Актьорът сподели  пред сп. "Today": “Няма как да си известен и да искаш да заведеш децата си в „Дисниленд“, или просто да се разхождаш по улиците. След това осъзнаваш, че през последните 10-15 години си излизал от задната врата на ресторантите, преминавайки през мазния под. Животът не е по-различен от този на бегълците”.

Джони Деп
БГНЕС

И още:

Тези звезди най-вероятно ще ви откажат селфи (ВИДЕО)

Ето как звездите се крият от папараците (ВИДЕО)

Малките дефекти, които звездите крият (ВИДЕО)