Славата носи и доста негативи на звездите Личното им пространство често е нарушавано от запалени фенове или папараци. Жадните за сензация фотографи се крият на най-неочаквани места. Затова и много от известните личности не обичат да се снимат с феновете си. Вижте кои са те в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Джъстин Бийбър

Певецът обяви през 2016г., че няма да си прави селфита с феновете, защото се чувства като животно в зоологическа градина.

Джъстин Бийбър
Gulliver/Getty Images

Ейми Шумър

Актрисата заяви, че повече няма да позволява селфита с нея след неприятна ситуация с мъж, който е настоявал да се снимат. След като тя отказва, той й казва „Не, ние живеем в Америка и си плащаме за теб“.

Принц Хари

Принцът искрено ненавижда селфитата.

Дженифър Лорънс

За Лорънс селфитата са едно от нещата, които й причиняват допълнително напрежение в живота.

Дженифър Лорънс
Gulliver/Getty Images

Крис Прат

Актьорът гледа на селфитата като начин хората да се похвалят, че са го срещнали. Вместо да се снима с феновете си, актьорът предлага ръкостискане.

Ема Уотсън

Актрисата не си прави снимки с фенове, заради собствената си безопасност. Тя не иска всички да знаят къде се намира, с какво се храни и как е облечена.

Какво изкарва звездите извън релси (ВИДЕО)

Мейзи Уилямс

След сериала „Игра на тронове“ актрисата не може да остане незабелязана където и да отиде. Но като всеки човек и тя иска лично пространство. Уилямс споделя, че предпочита да си поговори с феновете си, вместо да се снима.

Мейзи Уилямс
Gulliver/Getty Images


И още:


Ето как звездите се крият от папараците (ВИДЕО)

Бела Торн качи свои голи снимки в интернет, за да се защити от хакери (ВИДЕО)

Холивудските звезди, хванати да носят перуки (ВИДЕО)

Папараци с „недопустимо“ поведение тормозят принц Джордж

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук