Холивудските звезди винаги изглеждат прекрасно и на сцената, и в живота. Но красивата коса не винаги им е дадена по рождение. Всъщност много от тях използват перуки на публично място. Каналът „Top Of The Tops“ във vbox7

Анджелина Джоли

Актрисата многократно е носела перука, когато е трябвало да влезе в роля. Но през 2015г. по време на връчването на наградите „Изборът на критиците“ бдителни зрители забелязаха, че косата й не е изцяло нейна.

Чарли Шийн

Актьорът винаги е отричал, че носи перука, но както знаете вятърът е най-големия кошмар за косата. Кошмар е дори и за тази на Шийн, която изобщо не е естествена.

Чарли Шийн
Gulliver/Getty Images

Наоми Кембъл

Папараци успяха да направят доста смущаващи снимки на този супермодел, на които се вижда, че част от косата й липсва.

Наоми Кембъл
Gulliver/Getty Images

Джон Треволта

Това е един от най-плешивите актьори в Холивуд, които и до ден днешен не се появява с естествената си коса дори и до магазина. Треволта е любимец на папараците, които го снимат от близо, а от корените на косата му се вижда лепило.

Кийра Найтли

Години, преди да направи публично признание, в социалните мрежи се говореше, че актрисата има изкуствена коса. През 2016 тя призна пред сп. InStyle, че има плешива част на скалпа, заради която си слага перука.

Кийра Найтли
Gulliver/Getty Images

Криси Тийгън

Половинката призна пред The Huffington Post, че 90% от косата й е изкуствена.

Наоми Кембъл почти била изгубила косата си