Playboy често успява да примами за своите корици красиви жени, които се мъчат да пробият в шоубизнеса или са в началото на пътя си към върха. Но и доста звезди са позирали за култовото мъжко списани. Каналът "Top Of The Tops" във vbox7 ги показва:

Кайли Дженър

През септември 2019г. Кайли и приятелят й Травис Скот се снимаха за корицата на мъжката Библия.

Ким Кардашиян

Веднага след като в интернет се появи запис, на който се вижда как тогава не толкова известната Ким прави секс, тя се възползва от тази „слава“ и позира за списанието. Малко след това се появи и предаването „Keeping up with the Kardashians“, което изстреля клана Кардашиян-Дженър на върха.

Мадона

Певицата има 11 корици за Playboy. Първата й бе през 1985, а през същата година тя се омъжи за актьора Шон Пен.

Мадона
Gulliver/Getty Images


Наоми Кембъл

Моделът позира за 18 корици на Playboy за 16 държави. Дебютът й за списанието бе през 1999г.

Наоми Кембъл
Gulliver/Getty Images

Памела Андерсън

Андерсън е позирала за 151 корици на списанието в 31 държави. Дванадесет от тях са за американското издание на Playboy и са заснети в периода 1989-2007.
 
Джесика Алба

Актрисата е позирала както за американското, така и за японското издание на списанието. Но през 2005г. тя повдигна обвинение срещу американския Playboy за използване на нейна снимка, която е част от фотосесията за филма „Into the blue“, в който тя участва.

Марая Кери

Певицата направи своя Playboy дебют през 2007. През същата година Марая Кери започна подготовката за единадесетия си албум. Точно този албум й спечели титлата солов артист с най-много сингъли на челна позиция. До тогава първото място се държеше от Елвис Пресли.

 И още:

Памела Андерсън: Аз съм вечното момиче на Playboy

Вижте първата трансджендър плеймейтка на Playboy (СНИМКИ)

Скандална и секси: Мадона на 60 (СНИМКИ)

Мечтаната парти вечер със Зайчетата на Плейбой (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук