Ирина Шейк е една от най-красивите и известни дами в света на модата. Тя е безспорен пример за подражание, що се отнася до стил и поведение. Стриктна, обрана, елегантна и винаги изглеждаща добре.

Понякога красавицата обаче залага на дрехи, които според модни критици, не са особено подходящи за жена в нейната позиция. Макар да става дума за времето, в което Ирина се наслаждава на детето си и на свободните минути, папараците я дебнат във всеки момент и заснемат почти всичко, което тя прави по улиците на Ню Йорк. Вижте още в канала "Stars News" във vbox7:
 
Ирина бе уловена по време на разходка в големия град с доста късо костюмче, което някои оприличиха на пижама. Не сме напълно убедени, че това е пижама, но определено изглежда топло и удобно. Е, топло само там, където изобщо има дреха, но очевидно Шейк по никакъв начин не се притеснява от това.

Екипчето е на марката Skims, която е добре позната на феновете на семейство Кардашиян. Именно Ким Кардашиян е нейният основател. Като цяло марката е ориентирана към производството на бельо и дрехи, които да се носят у дома. Тоалетът на Шейк включва горнище, къси панталони и палто, приличащо на халат. Тя е съчетала дрехите с високи и почти до коляното ботуши на токчета, и чанта с щампа на зебра. Компания на Шейк прави нейната дъщеря Лейла. Есенният тоалет изглежда закачлив, макар тъмен и без излишни други апликации.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spotted #IrinaShayk in #NYC

A post shared by exclusive🔥 (@celeb.magazinne) on