Тя е една от най-успешните и скандални звезди на съвременната ни музикална сцена. Избухна след участието си в X Factor, където стана победител. След това опъна нервите ни докрай с участието и откровенията си в къщата на звездите на VIP Brother. "Докрай" се казва и новата и песен, с която заявява, че поставя ново начало в живота си. Жана Бергендорф, откровено за наркотиците, предателствата и любовта на живота й – 6-годишният й син Леон.

„Текстът на песента "Докрай" е свързан с емоционалното ми състояние. Тормози ме лъжата и злобата в хората. Често се сблъсквам с тях. Приятелите ми се броят на пръстите на едната ми ръка”, разказа в предаването „Комбина” певицата Жана Бергендорф.

За промяната

„Аз избягах от всички. Няма нужда да ме съдят хора, които не са по-различни от мен. Кой има право да ме съди?”, казва Жана.
За наркотиците

„Наркотиците са част от миналото ми. Чувствам се добре. Детето ми Леон ме поддържа. Но не мога да върна времето. Това ще остане най-големият ми урок”, разказва певицата.
За личния живот и мъжа до нея

„Единственият баща на детето ми ще остане Стефан. Важно е да знаем, че след всяка спънка в живота идва нов скок”, категорична бе Жана Бергендорф.
Nova.bg