/ NOVA
Сюзън напусна „Игри на волята: България“ след оспорвана надпревара срещу съотборника си Владислав, който постигна заслужена победа в последния етап на състезанието.

Сюзън приключи участието си в „Игри на волята: България“ (СНИМКИ)

„Не съжалявам, че си тръгнах, защото това е игра и рано или късно всеки ще си тръгне.
Победителят е един. Отидох си със сълзи на очи, защото знаех, че много ще ми липсва. Цялата тази изолация, която имаш в „Игри на волята“, тези осем човека, с които си бил 24 часа в денонощието, арената, на която оставях душата си всеки път - това ми липсва най-много.

Малко не очаквах това от племето си. Виждам, че са коментирали, че съм слаб играч, а съм взимала ключово участие в много от битките“, разказа тя в студиото на „Събуди се“.

Въпреки крехката си възраст 20-годишната Сюзън беше капитан в отбора на Жътварите два пъти, като проявяваше сила, воля и още много положителни качества.

„Може би съотборниците ми са ме коментирали в моменти на разочарование от играта като цяло. Уважавам всеки един от моя отбор и страшно много се радвам, че ги срещнах. Радвам се, че ще си останем приятели за в бъдеще.

Дуел между Жътвари за оцеляване в „Игри на волята: България”

Страхотни хора са. Това, че на следващия ден няма да се събудя и да отида на битка, много ме натъжи. Но това е играта. Бих се достойно и смятам, че съм показала това, което мога.

В последната елиминационна битка най-трудното беше да излезеш срещу своя отбор. Усещането е същото, като това да се изправиш срещу семейството си, защото аз ги възприемах точно така.

Който и да отпаднеше, все щеше да бъде загуба за отбора. Нямахме подходящ човек в отбора, който да се справя добре с пъзелите. В един момент психологическия стрес от тях надделя и това ни препъна много в игрите"
nova.bg