/ Gulliver/Getty Images
Супермоделът се сгоди за сина на Бернар Арно
Супермоделът Наталия Водянова се сгоди за Антоан Арно, чийто баща Бернар Арно е третият най-богат човек в света, съобщи в. „Дейли мейл“.

Красавицата потвърди новината, като сподели снимка, на която се прегръща с годеника си, като се вижда пръстенът с внушителен камък.
 
Антоан е на 42 години. През 2018 г. Наталия Водянова каза, че не мисли за сватба с него, защото вече се чувства като омъжена, след като му е родила две деца - петгодишния Максим и тригодишния Роман.

Наталия Водянова стана майка за пети път (СНИМКИ)

Това ще е втори брак на Наталия Водянова. До 2011 г. тя беше омъжена за британския аристократ Джъстин Портман, от когото има три деца. По негови думи причина за раздялата им е неговото пристрастяване към алкохола.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maxim’s magic 24hours in Moscow ✅ 💪🏻😍 Волшебные 24 часа Максима в Москве🎄💫🌟🐻 программа максимум выполнена: 1) увидели Красную Площадь и даже слепили ⛄️⛄️2)сходили в кафе Пушкин есть пельмени 3) увидели самую красивую елку в мире 4) прогулялись по праздничной Москве 5) сходили на легендарный балет «Щелкунчик» 6) поужинали, пообедали и поиграли в шахматы с любимыми Томпсонами 🥰🙏♥️последнее, но тоже немаловажное - мама побывала на финале главного тв проекта страны «Голос», благотворительным партнёром которого в этом году стал фонд @nakedheartfoundation 🙏🙏🙏🎄❤️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on


Бернар Арно ръководи конгломерата за луксозни стоки LVMH Moet Hennessy. Състоянието му се оценява на 84 млрд. британски лири. По богатство той отстъпва само на Джеф Безос и Бил Гейтс.

Наталия Водянова е на 37 години. Тя е родена в Нижни Новгород. Известна става едва 15-годишна.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА