Селин Дион притежава 3000 чифта обувки
Селин Дион притежава 3000 чифта обувки / снимка: Reuters, архив

Канадската певица Селин Дион притежава „около 3000 чифта обувки”. Изпълнителката е обсебена от обувките и признава, че не може да се сдържи да не прибави нови чифтове в колекцията си, когато ходи на шопинг, но не изпитва вина, защото това е единственият й истински недостатък.

„Ако имате например 600 чифта обувки, ви смятат за особняк. Аз имам около 3000 чифта. Вижте, някои хора вземат наркотици, аз пък си купувам обувки”, сподели звездата. Селин се смята за щастливка, че може да си купува скъпи обувки и други луксозни вещи и признава, че луксозното й имение във Флорида, в което живее със съпруга си Рене Анджелил и децата им Рене Чарлз и близнаците Еди и Нелсън, е много различно от къщата, в която е израснала, посочва БГНЕС.

43-годишната канадка е прекарала първите години от живота си в канадския град Шарлеман, Квебек и е най-малката от 14 сестри, но макар родителите й да не били богати финансово, тя твърди, че къщата им била пълна с любов. „Израснах в много, много, много малка къща. Майка ми беше достатъчно умна, че да сложи възглавница в чекмедже, за да може вътре да спи бебе. Не бяхме бедни, но никога не сме имали пари. Не зная дали в това има смисъл. Дадоха ни любов и подкрепа. От какво друго се нуждаехме?”, сподели Дион пред сп. „Венити Феър”.