Селена Гомез затвори устата на Джъстин Бийбър – той изтри акаунта си в Instagram
Селена Гомез затвори устата на Джъстин Бийбър – той изтри акаунта си в Instagram / Guliver/Getty Images

Днес цял ден се развива драма между Джъстин Бийбър и феновете му. Всичко започна, когато певецът качи няколко снимки в социалната мрежа Instagram с новата си приятелка София Ричи. Някои от феновете му публикуваха обидни коментари по адрес на Ричи и това провокира Бийбър да заплаши, че ще изтрие акаунта си в мрежата, което и направи малко по-късно.

Драмата обаче не свършва тук. Бившата приятелка на Джъстин, Селена Гомез, реши да сподели мнението си по въпроса, като написа коментар в Инстаграм: „Ако не можеш да понесеш омразата, спри да качваш снимки на приятелката си хаха - те трябва да са специални и само за вас двамата. Не се сърди на феновете си. Те те обичат. Те бяха до теб преди всички други".

Селена Гомес счупи рекорд в Instagram (СНИМКИ)

В отговор на коментара на Селена, Бийбър се опита да я обиди, като написа, че тя го е използвала, за да привлича внимание върху себе си. Гомез не му остана длъжна и затвори устата на певеца веднъж завинаги с думите: „Забавно е как човек, който множество пъти е изневерявал, сочи с пръст хората, които прощават и го подкрепят. Не е чудно, че феновете са ядосани. Тъжно. Само любов". Малко по-късно певицата написа още: „Приключих тук. Имам много сладки писма от фенове да чета".

След обмяната на коментари, Джъстин Бийбър окончателно изтри профила си в Instagram. Впоследствие феновете на певеца избухнаха в социалната мрежа Туитър като най-популярният хаштаг беше #SelenaEndedJustinParty (Селена сложи край на Джъстин). Така феновете изразиха подкрепата си към Гомез и разочарованието си спрямо Бийбър.