Певицата и актриса Селена Гомес развълнува феновете си с разголена снимка в Instagram, озаглавена „Зад кулисите на турнето Revival".

Селена Гомес се съблече за корицата на новия си албум (СНИМКИ)

Световното турне на певицата започва на 6 май в Лас Вегас, като ще премине и през няколко европейски града. Красавицата каца на Стария континент през есента, а първата обявена дата е 10 октомври във Финландия.

@revivaltour

A video posted by Selena Gomez (@selenagomez) on Apr 22, 2016 at 11:26am PDT

Подготовката за Revival върви с пълна пара и младата звезда не спира да споделя снимки и видео, които хвърлят светлина върху случващото се зад кулисите и по време на репетициите.

Behind the scenes of @revivaltour //tour content

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on Apr 25, 2016 at 9:23am PDT

Актрисата и певица не за първи път провокира почитателите си със секси кадри. Красавицата засне гореща фотосесия за мъжкото списание GQ. Една от снимките беше публикувана на страницата на списанието в Instagram с уверението, че певицата ще загрее майския му брой.

Селена Гомес се съблече за GQ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Селена Гомес е сред най-популярните лица в Холивуд и музикалния шоубизнес. В началото на годината брюнетката попадна в годишната класация на списание Forbes за най-влиятелни знаменитости под 30-годишна възраст.

Класацията за най-влиятелни знаменитости под 30-годишна възраст включва 600 от най-ярките млади предприемачи, пробивни таланти и "дейци на промяната", разделени в 20 секции. Селена Гомес попадна в секция Музика заедно с изпълнители като Шон Мендес, Ник Джонас, Деми Ловато и Уикенд.